Waarom deze site?

Welkom op bramvandenham.nl! Mijn naam en ambitie hoef ik vast niet meer toe te lichten. Vanaf 19 april 2006 heeft mijn interesse in fotografie een spurt genomen door de aanschaf van een tweedehands Nikon D100 digitale spiegelreflex fotocamera.

Fotografie heeft altijd mijn aandacht gehad. Met de aanschaf van de D100 heb ik de kans gekregen om onbeperkt te experimenteren. Hiermee is mijn ontdekkingsreis in de fotografie echt van start gegaan. Via deze website wil ik u meenemen op reis, op zoek naar mooie foto's.

Indien er, bij het zien van de foto's, commentaar bij u opborrelt. Schroom dan niet om een reactie onder het album toe te voegen of gebruik de "Vind ik leuk" knop van Facebook. Lijkt het u leuk om geinformeerd te worden over nieuw geplaatste foto's? Meldt u dan aan voor updates!

Veel kijkplezier!
Bram van den Ham

DSC_5030.jpg