Tips

Hier volgen een aantal tips om het bekijken van de foto's nog leuker te maken.

Tip 1: Full-screen weergave (navigatie met pijltjestoetsen)

Door op de slideshow te klikken worden de foto's full-screen geopend. In deze weergave kunt u met de pijltjestoetsen door de foto's bladeren. In de full-screen weergave worden de foto's helaas wel iets minder scherp weergegeven.

Tip 2: Plaats een reactie

Onder een album kunt een reactie plaatsen. In uw reactie kunt u, zo nodig, naar het fotonummer van een bepaalde foto verwijzen. In onderstaande afbeelding ziet u een voorbeeld. 

Voorbeeld_reactie.JPG

Tip 3:  Facebook "Vind ik leuk"

Heeft u een Facebook account? Dan kunt u via de Facebook knoppen een reactie plaatsen. Let op! Deze knoppen zijn alleen zichtbaar in Internet Explorer versie 9 of hoger.

Tip 4: Aanmelden voor Updates

Wilt u graag geïnformeerd worden zodra er een nieuwe fotoserie op de site geplaatst is? Dan kunt u zich aanmelden voor updates (Home). Zodra er nieuwe foto's op de site geplaatst zijn ontvangt u hiervan bericht op het opgegeven emailadres. Als het niet bevalt, dan kunt u zich op dezelfde wijze weer afmelden.

Tip 5: Titels van foto's

In de beschrijving boven het album wordt soms verwezen naar de titels van de foto's. In de slideshow weergave kunnen de titels getoond worden door op de "i" te klikken. In de full-screen weergave worden de titels links onder de foto's getoond.